Elton John, concert de adio față de publicul britanic

Artistul în vârstă de 76 de ani a cântat duminică seară la festivalul Glastonbury

Elton John şi- a rămas bun de la publicul britanic duminică seara pe scena legendarului festival de muzică Glastonbury, din sud-vestul Angliei, la care participă pentru prima oară, potrivit g4media.ro.

Cântăreţul englez în vârstă de 76 de ani, care îşi va încheia turneul internaţional de adio pe 8 iulie la Stockholm, a fost aşteptat de zeci de mii de spectatori pe Pyramid Stage, scena cea mai importantă a evenimentului, la închiderea celei de-a 51-a ediţii a festivalului.

Au fost anunţaţi patru invitaţi surpriză, printre numele vehiculate fiind Harry Styles, Billy Joel, Ed Sheeran, Britney Spears sau chiar Dua Lipa, care şi-a făcut deja apariţia la ultimul concert de anul trecut al lui Elton John de la Los Angeles, alături de Brandi Carlile. „Este pentru prima dată când mi se cere” să cânt la Glastonbury, a dezvăluit Elton John la sfârşitul lunii mai . „A venit la momentul potrivit, cred în destin şi este cel mai minunat mod de a încheia în Anglia”. Spectacolul de duminică a fost  diferit de ceea ce a văzut publicul în turneul vedetei, care a folosit costume extravagante şi efecte vizuale spectaculoase pentru melodiile sale „Tiny Dancer”, „Rocket Man” sau „Your Song”. Turneul de adio al cântăreţului, denumit „Farewell Yellow Brick Road” şi iniţial prevăzut să dureze trei ani, a început în 2018 cu peste 300 de date de concert programate, fiind întrerupt de pandemia de coronavirus, de o operaţie la şold în 2021 şi de un test COVID pozitiv anul trecut. Înainte de Elton John, Blondie, Yusuf/Cat Stevens, rapperul Lil Nas X şi Sophie Ellis-Bextor sunt aşteptaţi duminică să urce pe Pyramid Stage. Care este adâncimea oceanului planetar care a putut fi explorată