Andrei Caramitru îi ia apărarea lui Ciucă în scandalul plagiatului

„Vrem să nu avem guvern chiar acum fix înainte de atacul armat al Rusiei pe Ucraina?”

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR PLUS Dan Barna, îi ia apărarea premierului Ciucă în scandalul plagierii tezei de doctorat, însă precizează că susținerea sa vine doar în contextul actual, când în coasta României stă să izbucnească un război, iar acum, mai mult ca oricând este nevoie de stabilitate politică.

„Teoretic aveți dreptate – oricine a făcut o belea trebuie sa plătească, inclusiv cu plagiatul care de fapt e un furt. Ok.  Însă – totuși oameni buni. Haideți sa gândim un pic. Vrem să nu avem guvern chiar acum fix înainte de atacul armat al Rusiei pe Ucraina? Ne ajută cu ceva concret să nu avem comanda în Palatul Victoria? Pe cine ar ajuta asta fix dar fix acum? Dacă nu știați – dacă Ciucă își dă demisia cade imediat tot guvernul, așa e constituția … sunt de acord să pice, ar fi meritat asta, dar DUPĂ ce știm ce naiba se întâmpla dacă e război sau nu”, a scris Andrei Caramitru pe contul său de Facebook.

În timp ce Rusia a anunțat că nu va ataca Ucraina, Emanuel Macron anunță disponibilitatea Franței de a participa cu trupe permanente în România, iar SUA ia în calcul suplimentarea numărului de soldați americani aflați în România și Polonia, „ai noștri, ca brazi” insistă ca premierul Ciucă să își dea demisia.

„Intelectualitatea de la București nu e interesată de asemenea detalii. Are altă grijă. Cere obsesiv să cadă ACUM guvernul, tot guvernul, să nu mai poată lua nimeni nici o decizie așa vreo 2 luni până trece alt guvern prin parlament. Timing perfect, bravo, Putin vă mulțumește – cretinilor. Și acești intelectuali idioți – vor neapărat ca primul ministru militar (și da – plagiator) să fie înlocuit cu Ciolacu, ca asta e singura alternativa. Și dacă reușim asta gata ne-am răcorit și am înfrânt. Ura”, a scris Caramitru în cea mai recentă postare pe rețeaua de socializare.

Citește și: Rusia a anunțat că nu va ataca Ucraina