Andrei Caramitru, dezlănțuit la adresa BOR

Acuză susținerea „directă și pe față” a PAUR

Amenda de 5.000 de lei nu l-a liniștit pe Andrei Caramitru, care a avut o nouă ieșire la adresa Bisericii Ortodoxe Române. De data aceasta, într-o postare pe Facebook, Caramitru susține că partidul-surpriză al scrutinului de duminică, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR) ar fi fost susținut, „direct și pe față” de către BOR. Mai mult, acesta face trimitere și la acțiunile in preajma pelerinajelor, unde multe dintre măsurile impuse de autorități au fost ignorate sau chiar încălcate.

„Când eu am spus ca BOR este o secta extremista și un pericol pentru România – multi au zis că exagerez, cum îmi permit. Pai ei au susținut direct AUR, masiv si pe față. De asta a și luat 9%. Cititi investigatia Recorder. Când ii vedeți pe aia noi din parlament, pe interlopi și dezaxati, rânjind – de fapt vedeți rânjetul BOR.

Mai mare ticăloșie decât organizatia asta numita BOR nu exista. Vor sa murim cât mai multi de virus, vor sa distrugă democrația, sa elimine libertățile oamenilor, sa ne scoată din UE și din NATO. Vor un califat brutal medieval. Sa fim toți in genunchi pupând moaște și poalele lor. Si cine va refuza va fi dat pe mâinile hoardelor AUR, care vor fi “binecuvântați” sa ne terorizeze. Dacă nu înțelegem și nu facem nimic fix acolo o sa ne aducă.

Andrei Caramitru

(Atenție – vorbesc despre un ONG o organizatie de oameni nu despre religie sau despre enoriași. Despre sutanele de la vârf vorbesc, atât)”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Fostul consilier al lui Dan Barna nu se află la primul atac la adresa BOR. Mai mult, acesta a și fost sancționat, în septembrie, de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu suma de 5.000 de lei, după un mesaj controversat, publicat tot pe Facebook. Decizia CNCD a fost luată cu unanimitate.

Citește și: George Simion: „Suntem generația revanșei”

#News