Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu mama sa, despre copilărie, și despre pedepsele care îi erau aplicate.

Despre Bianca nu se poate spune că nu ar fi obișnuită cu pedepsele, corecțiile sau educația făcută cu pumnul. Luând în calcul niște episoade anterioare încărcate de violență, concluzia ar fi că Bianca a cam fost călită, iar vânătăile au fost parte din machiajul zilnic, mai ales în anul 2020.

În luna octombrie, presa vuia cu privire la un episod violent, episod în care afaceristul Alex Bodi ar fi bătut-o pe vedetă timp de cinci ore. Atât Bianca Drăgușanu cât și Alex Bodi nu au vrut să ofere prea multe detalii, dar vedeta a spus că i-a interzis afaceristului să vorbească despre acest lucru. Cu alte cuvinte: o mână o spală pe alta, chit că e învinețită.

Aflată în platoul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Bianca a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica ei, Sofia Natalia, despre manipularea la care apeleză copiii și despre răsfăț versus pedeapsă:

Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile.

Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă. Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte.

Cum era pedepsită Bianca Drăgușanu în copilărie: ”Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc…”

Vedeta insistă pe o educație făcută ca la carte și pe relația frumoasă și apropiată dintre un părinte și copilul său, relație care ar trebui să existe în fiecare familie.

A făcut o comparație între copilăria anilor 80 și generația actuală de copii și pe faptul că există o diferență între modul în care a fost ea crescută și felul în care își crește fetița.

Citește și: Frumusețea costă: Medic estetician fals, peste 50 de cliente mutilate

#News