Soția lui Ilie Năstase face dezvăluiri șocante!

Ioana vrea să se despartă definitiv de fostul lider ATP

Relația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase este la un pas de a se rupe definitiv. Cei doi au avut o căsnicie care a avut suișuri și coborâșuri dar Ioana este acum decisă să se despartă definitiv. Ioana a trecut acum câteva zile printr-o situație șocantă.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2020, fiind cea de a cincea căsnicie a fostului tenismen. Mariajul lor a trecut prin mai multe momente grele, cei doi fiind la un pas de divorț. Problemele au apărut din nou, Ioana Simion trecând printr-o situație șocantă într-un local din București. Fostul manechin susține că o femeie necunoscută i-ar fi desfăcut fermoarul de la bluză, chiar sub ochii lui Ilie Năstase, care nu ar fi intervenit deloc.

Indiferența fostului lider mondial în tenis a deranjat-o foarte tare pe Ioana Simion, care a dezvăluit cum a reacționat soțul ei.

„Mi-a tras fermoarul de la bluza de trening și am rămas cu sânii pe afară. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex, pentru că am rămas cu sânii dezgoliți și mi-a pus mâna pe un sân. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el a zis: «OK, baby».

M-am speriat și am încercat să fug. Patronul a văzut, a recunoscut-o, a luat-o și a dat-o la o parte. Ea nu voia să plece de lângă mine, timp în care patronul încerca să o ia de acolo.E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta că nu pățească și alte femei ca mine. Până la mașină, i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sări să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urât, nu se pot reproduce acele cuvinte!”, a declarat Ioana Simion.
Ilie Năstase are 75 de ani, dar are planuri mari alături de Ioana Năstase. Aflat la a cincea căsnicie, fostul lider ATP îşi doreşte un copil şi cu femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât el. El are deja 4 fete şi un băiat din precedentele mariaje.

Cei doi au fost la un pas să încheie anul 2021 pe drumuri separate. Ilie şi soţia lui s-au împăcat şi au luat o hotărâre surprinzătoare. Ioana vrea o fetiţă cu fostul mare jucător de tenis.

„Pentru mine nu contează ce va fi, important e să fie Ioana mulţumită”, a declarat Ilie Năstase.

Milionarul a recunoscut că a fost la un pas de a divorţa şi i-a transmis un avertisment Ioanei.

Marian Nistor de la Savoy, inspirat de Ilie Năstase