Marian Nistor și Dorina (preluare Antena 3)

Pe Marian Nistor toată lumea îl știe, încă de pe vremea când cânta la Savoy, însă aparițiile sale asortate au fost cele care l-au făcut remarcat și în afara scenei sau a platourilor de televiziune, unde merge alături de soția sa, Dorina. Mereu asortați, în armonie, ca sufletele pereche pe care susțin că sunt.

De altfel, într-un interviu, Marian Nistor a povestit de la ce a pornit „moda” cu bentița sa, pe care o poartă întotdeauna, ca pe o „marcă înregistrată”, dar mai ales cine l-a inspirat. Chiar și la propria nuntă a avut una, pe alb, desigur.

Marian Nistor și Dorina, la căsătoria religioasă (preluare Money.ro)

„Eu sunt fan 100% Ilie Năstase. Pentru mine și nu numai este un geniu, un adevărat geniu al tenisului și dânsul o purta în teren. Pentru noi a devenit un brand. Eram la un spectacol și Mirabela (n.r. Dauer) mi-a spus: «Poart-o și pe stradă Marian» și am pus bentința, am ascultat-o”, a spus Marian Nistor într-un interviu, citat de Ciao.

Astfel, atunci când lumea când îl întâlnește pe Marian Nistor, pe stradă, rar se întâmplă să nu aibă bentița, chiar și atunci când poartă șapcă. „Nu își dau seama că, de fapt, în momentul în care nu am bentița pe cap, am o șapcă, dar deasupra pun bentița. Oamenii mă întreabă: «Dar banderola unde e?» Eu le zic: «Uitați-vă mai sus! » Avem o păpușă, seamănă cu Dorinuța, i-am adus-o din Moscova și i-am pus bentiță”, a mai spus Marian Nistor.

Cora a fost cea care le-a făcut „lipeala”

Marian și-a reamintit, cu plăcere, momentul în care s-a reîntâlnit cu Dorina. Deși se știau de ceva vreme, regăsirea din culisele unei emisiuni la care au fost prezenți, separați, au făcut ca totul să meargă în direcția „altarului”. De altfel, Marian susține că a fost nevoie de un „Cupidon” patruped, cățelușa sa, Cora. „Ne-am reîntâlnit după ani şi ani în culisele unei emisiuni. Cora, căţeluşa care a trecut în nefiinţă între timp, s-a cuibărit fix în braţele Dorinei şi n-a mai vrut să plece. M-a bulversat şi în acelaşi timp m-a făcut să mă gândesc la un fapt ceresc. Am rugat-o să aibă grijă de căţeluşa mea până ies din studio şi, după emisiune am rămas nedespărţiţi”, a mărturisit Marian Nistor, artistul care a ajuns la 78 de ani.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu și-a găsit dragostea, așa că de acum are totul