Dragnea, despre Ciolacu: „Cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri”

Își caracterizează foștii colegi de partid ca „nevertebrate politice”, uitând că au mâncat împreună din aceeași pâine.

Fostul șef al PSD Liviu Dragnea este extrem de critic cu cel care acum conduce partidul căruia i s-a dedicat „trup și suflet”. Dragnea, tot mai vizibil în ultima vreme, în care încearcă să își promoveze noua formațiune politică, APP-ul creat de Codrin Ștefănescu, nu ezită nicio clipă să dea cu Marcel Ciolacu de pământ.

Îi critică nu doar declarațiile, ci și faptele, mai mult, îl acuză că a prăbușit „PSD-ul cel nou”, atacându-i în același timp și pe cei care au fost în vârful patidului pe vremea când el conducea, cu brațul de fier, și nimeni nu mișca în front.

„La ordine noi, declarații noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prăbușit cel mai mare partid al țării și a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecția și viitorul lui Iohannis, pe față).

Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit ieri pe Ciolacu și PSD-ul lui cel nou, ieșind și spunând, victorios, că PNL a câștigat negocierile și va da primul premier”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de socializare, în urmă cu câteva zile.

De altfel, Dragnea este pesimist cu privire la viitorul României, susținând că nu va putea fi salvată și redresată de „nevertebratele politice”, așa cum își caracterizează foștii colegi de partid.

„Dacă Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și restul ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viața politică a României. Azi. Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc și, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa țara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată și redresată de astfel de nevertebrate politice”, concluzionează Dragnea.

Ce se va întâmpla în România viitoare, rămâne de văzut, căci, în premieră, vom avea o guvernare „rotativă”, cu un premier pentru 18 luni, și un altul până la alegerile din 2024. Premieră, dar să vedem cât de bine „prinde”, mai mult, cât de bine va implementa proiectele din PNRR, cu care România ar putea să se redreseze după toate crizele prin care a trecut.

Citește și: Cutremurele lui Liviu Dragnea