Jean de la Craiova „vă pupă”, la Kanal D

Întrebări grele pentru cunoscutul artist

Jean de la Craiova are de dat o probă destul de dificilă, duminică seară, la Kanal D, unde va fi interogat pe parcursul a 40 de întrebări de către Denise Rifai. Unele dintre chestiuni privesc situații personale cu care s-a confruntat artistul, de la inferioritatea resimțită de acesta în copilărie din cauza lipsei resurselor financiare, lucru care a dus uneori chiar și la momente în care familia sa „mixtă”, cu rădăcini rrome și evreiești, a suferit de foame. Însă punctele atinse de Denise Rifai au avut legătură și dependența de jocurile de noroc ori cu abandonul propriului copil.

„Cine a inventat expresia «Vă pupă Jean!»?,  „Câți ani ați răbdat de foame?”, „V-ați simțit vreodată inferior în fața prietenilor cu bani?”, „De ce v-ați abandonat copilul?”, „Au luat-o maneliștii pe un drum greșit?”, „Cât a plătit Borcea pentru maneaua «Câinilor roșii»?”, „Sunteți dependent de jocurile de noroc?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările roșii la care celebrul cântăreț trebuie să răspundă.

Într-un interviu mai vechi, Jean de la Craiova explica faptul că a păstrat legătura cu fiul său, Alexandru, care tocmai a împlinit 31 de ani, în schimb cu mama acestuia a evitat orice formă de comunicare, chiar și atunci când au participat la același eveniment, botezul nepoatei lor. „A fost o relație acum 28 de ani. Îmi pare foarte rău, mi-aș dori să se facă bine și să aud că este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (n.r. – mama lui Alex era bolnavă). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, declara Jean de la Craiova, în urmă cu ceva ani, citat de Viva.

Citește și: Jean de la Craiova și renunțarea la muzică