Jean de la Craiova și renunțarea la muzică

Cu un proiect de televiziune în plină derulare, cântărețul nici nu se gândește să renunțe la cariera sa muzică

Jean de la Craiova consideră că poate duce la „bun sfârșit” proiectul de televiziune ce se află în plină derulare, „Splah! Vedete la apă”, și nu i-a în calcul, nicio secundă, să renunțe la muzică.

De altfel, prezența sa în diverse programe de televiziune i-au mai ridicat puțin „cota de piață”, iar lumea a putut să vadă dincolo de „eticheta” de manelist sau chiar de rrom. Ba chiar a dovedit că este un artist polivalent, de la cântăreț la dansator, de la bucătar la prezentator TV.

La Antena Stars, Jean de la Craiova (50 de ani) a declarat că nu vrea să se retragă din acest domeniu. „Ca să te retragi în glorie, la o anumită vârstă, mai merge, dar să renunți la muzică, nu. Pentru că din asta trăiesc, asta m-a consacrat. Este o plăcere să cânt pentru că așa am fost creat, e un dar de la Dumnezeu de care nu pot să îmi bat joc. Acum, dacă am alte resurse și câștig bani dintr-o altă parte și viața mă duce nu știu unde, tot nu renunț la muzică”, a spus Jean de la Craiova în exclusivitate, la Antena Stars.

Totodată, acesta a precizat că nu ar spune „nu” unei cariere în televiziune, dar asta nu înseamnă că va pune muzica pe planul secund.

Jean de la Craiova, religia și principiile

În urmă cu ceva vreme, artistul își recunoștea în mod public „rădăcinile”. Potrivit spuselor lui Jean, acesta are „sânge” de rrom, dar și de evreu, însă nu ar fi putut să renunțe la credința sa, de ortodox, oricât de adânci îi sunt „rădăcinile” de evreu.  

„Cred că fiecare om are o religie a lui. Eu sunt ortodox și trebuie să ai credință. Eu am un principiu: Dacă există Dumnezeu și ai credință cu atât mai bine, nu ai nimic de pierdut. E bine să crezi pentru că mai devreme sau mai târziu te va ajuta în ceea ce îți propui”, a declarat Jean, care a adăugat că bunicii săi au făcut parte dintre evreii deportați la Auschwith. „Nu am vrut să îmi schimb religia. Am căzut de comun acord să păstrăm cetățenia de români, aș fi fost altfel cetățean israelian cu acte. După mamă se spune că ești evreu, după tată nu ești considerat evreu. Iar bunica din partea mamei, evreică”, a spus Jean de la Craiova, citat de Rețete și Vedete.

Citește și: Antena 1 reactivează „Splash! Vedete la apă”. Din juriu vor face parte Nea Marin, Iulia Albu și Jean de la Craiova