Foto: Facebook

Regrete amare în luna ianuarie: în context de pandemie, Alexandru Arșinel este revoltat pe faptul că nu a primit invitații din partea televiziunilor pentru a colinda sau pentru a ura de Sărbători.

Nu există român care să nu-l fi văzut, măcar o dată pe scena teatrului ”Constantin Tănase”, sau, mai mult ca sigur, la televizor, în programele speciale de revelion.

Alături de regretata Stela Popescu, Arșinel a format unul din cele mai iubite și apreciate cupluri umoristice din România, dedicându-și întreaga viață scenei, actoriei și publicului.

Arșinel, actor pe Facebook

Cu toate acestea, Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, este bolnav, dar nu renunță la scenă, chiar dacă aceasta acum, în pandemie, scena este una atipică.

Pentru perioada decembrie-ianuarie, actorul a decis să se retragă la casa sa de la Sinaia. Totuși, înainte de ”vacanță”, Arșinel a filmat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde este în continuare artist, câteva momente care sunt difuzate în regim de live, pe paginile de Facebook ale teatrului.

În cadrul spectacolului, apare și Alexandru Arșinel care stă pe scaun, își cântă melodiile și se bucură de Sărbătorile de Iarnă.

Este vorba de o soluție găsită de multe instituții de artă de la noi din țară. Desfășurarea unei activiți artistice a devenit imposibilă, motiv pentru care Teatrul de Revistă și-a dorit să fie aproape de spectatorii fideli chiar dacă doar în mediul online.

Alexandru Arșinel a ajuns să cânte de pe scaun! Momente emoționante la Teatrul de Revistă

”Nu am primit invitații din partea televiziunilor”

Am fost destul de ocupat, dar  pot să vă spun clar că nu am primit nici o invitație în acest sens de a filma, din partea vreunei televiziuni. Probabil nu au fost interesate. Am observat că sunt alte personaje de interes, dar nu e o supărare. Eu am filmat câteva colinde și urări de Sărbători, care vor fi postate pe paginile de Facebook ale Teatrului. Cam asta e tot”, a spus Alexandru Arșinel, resemnat că virusul și pandemia îl țin departe de publicul real.

Citește și: Revelionul de la TVR, cu iz de bășcălie

#News