Doi copii din Bistrița Năsăud, loviți puternic de o mașină

Unul dintre ei este în stare critică la spital

Doi copii care se aflau pe marginea unui drum din judeţul Bistriţa Năsăud au fost răniţi după ce au fost loviţi de un autovehicul. Primele date de la locul accidentului arată că unul dintre copii este în stare foarte gravă, potrivit ziare.com.

O mașină a lovit doi copii aflați pe marginea drumului. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanț.

Doi minori ce se aflau pe marginea drumului au fost acroşaţi de un autoturism in localitatea Teaca. Intervin un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj SAJ”, transmite ISU Bistriţa Năsăud.

Accidentul s-a produs pe un drum judeţean din localitatea Teaca

.„Doi minori ce se aflau pe marginea drumului au fost acroşaţi de un autoturism in localitatea Teaca. Intervin un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi un echipaj SAJ”, transmite ISU Bistriţa Năsăud.

Primele informaţii de la locul accidentului arată că unul dintre copii se află în stop cardio-respirator. La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetarea la locul accidentului pentru a stabili împrejurările producerii acestuia. Întreaga comunitate este profund afectată de această tragedie și își exprimă compasiunea și sprijinul pentru familiile copiilor implicați. În astfel de momente dificile, solidaritatea și susținerea comunității devin esențiale pentru cei afectați.

Siguranța alimentară, pusă în pericol din cauza temperaturilor extrem de ridicate