Pacientul cu numărul 8, bolnav de Coronavirus

Iată că epidemia de Covid-19 a început să ia amploare și la noi în țară. În cursul zilei de astăzi, pacientul cu numărul opt a fost înregistrat de către autorități. De data aceasta este vorba despre o femeie din județul Olt care ar fi intrat în contact cu bărbatul de 71 ani din județul Suceava diagnosticat anterior cu temutul virus.

Femeia de 51 ani ar fi călătorit în același autocar cu bărbatul din Suceava, în timp ce se întorcea din Italia.

Momentan, autoritățile declară că femeia se află în izolare la domiciliu, urmând să fie preluată pentru a i se face teste suplimentare.

Până în prezent, în țara noastră s-au înregistrat opt cazuri de infectare cu Coronavirus, trei dintre acestea fiind declarate deja vindecate, testele succesive la 24 ore confirmând faptul că cei trei nu mai reprezintă un risc.

La nivel național, vorbim despre 21 de persoane aflate în carantină și de 12.158 aflate la izolare voluntară la domiciliu. Toți aceștia se află sub supraveghere medicală.

Între timp, cu fiecare caz nou apărut, în țara noastră se instaleaza un nou fel de epidemie, și anume cea de panică. Ce-i drept, Coronavirus este periculos și trebuie să avem mare grijă, însă cel ami important este să rămânem sănătoși mental, pentru a putea lua cele mai bune decizii atunci când este nevoie.

Citește și: Suspect de Coronavirus? Adio pensie! Asta și-ar fi dorit șeful Poștei Române

#News