Horoscop azi, duminică 18 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Gemeni cu Soarele de pe Fecioară, marcând ultimul pătrar al luminariilor din acest ciclu lunar. Acest aspect astrologic ne vorbește de ipostaze ce țin de: autoritarism, conflicte, duritate, stres și nervozitate. Din punct de vedere astral, este o zi destul de turbulentă, fiind necesar să ne regăsim pacea, calmitatea și echilibrul interior pentru a face față cât mai bine provocărilor zilei!

BERBEC

Încercați să fiți ceva mai clari și limpezi în comunicare. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate. Vi se mai pot reliefa și unele probleme de sănătate mai serioase.

TAUR

Puteți avea parte de unele mici neajunsuri de ordin material. În viața romantică se pot prezenta unele evenimente cam tensionate. Nu este o zi fastă pentru întreceri și competiții!

GEMENI

Astrele vă arată cumva mai hipersensibili și volatili! Se prea poate ca astăzi să intrați în unele mici încurcături! Se mai pot releva și unele probleme mai importante legate de un bărbat mai matur din familie.

RAC

Puteți resimți o stare psihică cumva mai slăbită, mai afectată. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Căutați să fiți ceva mai echilibrați și fideli în comunicare, în discurs!

LEU

Vi se pot releva unele mici probleme în relația cu o prietenă mai în vârstă. Nu este o zi fastă pentru mari evenimente publice! Puteți resimți și unele dificultăți mai importante legate de bani, de resurse.

FECIOARĂ

Din nefericire, reputația dumneavoastră ar putea avea de suferit în această zi. Totodată, vi se relevă și o supărare în planul carierei. Aștrii vă arată și ceva mai aroganți și dificili.

BALANȚĂ

Puteți resimți o stare mentală destul de încercată, fiindu-vă mai greu să vă concentrați asupra treburilor zilei. Nu este o zi indicată pentru a lua mari decizii în viață. Căutați să nu vă însingurați, să nu vă retrageți din fața vieții!

SCORPION

Vi se preconizează o stare afectivă cumva mai fragilă. Se poate prezenta și o dezamăgire mai semnificativă din partea unui prieten mai important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele complicații.

SĂGETĂTOR

Puteți avea parte de unele probleme minore în viața de cuplu. Nu este o zi de bun augur pentru afaceri, înțelegeri și tranzacții majore. Dacă apare vreun conflict cu șeful, nu amplificați discuția!

CAPRICORN

Fiți mai atenți cu sănătatea, în special când vine vorba de afecțiuni ce țin de sistemul digestiv, dar și de sâni în cazul femeilor! Nu este o zi  potrivită pentru studiu, evaluări și călătorii pe alte mealeaguri!

VĂRSĂTOR

Din păcate, vi se preconizează o zi nu tocmai satisfăcătoare în plan romantic. Se pot ivi și unele mici probeleme în relația cu copiii! Astrele vă mai relevă și un semnificativ risc de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți!

PEȘTI

Vi se pot prezenta unele neplăceri legate de o femeie cumva mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai instabilă. În viața de cuplu se pot isca unele conflicte chiar destul de grave!

Horoscop HashtagNews