Horoscop azi, luni 19 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Fecioară cu planeta Pluto, în retrogradare, de pe Capricorn. Acest aspect celest ne vorbește de: ambiție, tenacitate, determinare, vigoare, reziliență, forță, asertivitate, capabilitate și afirmare. Așadar, cel puțin pentru ziua de astăzi, conform anticei zicale, ,,norocul îi va favoriza pe cei cutezători”!

BERBEC

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Veți mai obține și un bun succes profesional!

TAUR

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Veți fi și foarte radicali în convingeri!

GEMENI

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Din păcate, vi se mai relevă și un risc mai semnificativ de accidente, deci fiți ceva mai atenți!

RAC

Veți comunica într-un mod elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. Vi se preconizează o zi fastă și în afaceri.

LEU

În această zi puteți obține un rezultat financiar foarte satisfăcător! Totodată, astrele vă arată și mult mai abili, competenți și talentați! Vi se mai relevă și o formidabilă remediere în planul general al sănătății.

FECIOARĂ

Astrele vă relevă mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! În dragoste vă veți arăta șarmanți, cuceritori și pasionali.

BALANȚĂ

Aștrii vă relevă cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe mai neobișnuite, chiar mai oculte. Însă, în cele ce țin de familie veți manifesta o natură cumva mai dominantă și autoritară.

SCORPION

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. În discurs vă veți prezenta foarte persuasivi și magnetici!

SĂGETĂTOR

Vi se relevă un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Puteți obține și un câștig financiar destul de satisfăcător.

CAPRICORN

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Vă veți arăta și cumva mai misterioși și fermecători!

VĂRSĂTOR

Vă veți reliefa cumva mai ambițioși, determinați și asertivi. Puteți rezolva cu brio o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire. Veți beneficia și de o intuiție foarte profundă!

PEȘTI

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Mai puteți obține și prietenia unei persoane mai enigmatice, dar și cumva mai controversate!

Horoscop HashtagNews