Horoscop azi, luni 10 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul astral determinant al zilei este reliefat de trecerea planetei Marte pe zodia Fecioarei. Acest eveniment astrologic ne vorbește de impulsivitate, combativitate și duritate, însă și de ambiție, determinare și curaj.

BERBEC

Vi se pot prezenta unele probleme de sănătate mai însemnate! La locul de muncă se poate ivi un conflict cu un coleg mai tânăr! Vi se mai pot reliefa și unele dificultăți de ordin gospodăresc.

TAUR

Din nefericire, puteți întâmpina unele evenimente mai dure în viața sentimentală! Totodată, vi se pot reliefa unele dificultăți semnificative și în relația cu proprii copii!

GEMENI

Vi se pot ivi unele mici conflicte în familie! Nu este o zi de bun augur pentru a realiza schimbări majore în casă! Puteți reliefa și o stare emoțională cumva mai turbulentă.

RAC

Nu aveți o zi fastă pentru studiu, evaluări și călătorii! Puteți primi o veste mai neplăcută de la sau despre un bărbat mai tânăr! Fiți mai diplomați, gentili și sensibili în discurs!

LEU

Vi se pot reliefa unele mici pagube financiare! Pentru astăzi nu vă sunt indicate investițiile și plasamentele bănești! Vă puteți descoperi și potența unele talente cu iz marțial!

FECIOARĂ

Vă puteți arăta mai impulsivi, duri și irascibili! Încercați să vă controlați mai eficient pornirile mai aspre și fiți ceva mai calmi, înțelegători și amiabili în relația cu cei din jur!

BALANȚĂ

Vi se pot releva unele probleme de sănătate mai serioase! Vă puteți resimți și cumva mai stresați și surmenați. Puteți atrage și adversitatea ascunsă a unui bărbat mai tânăr!

SCORPION

Din păcate, vi se pot reliefa unele complicații destul de severe legate de planurile dumneavoastră de viitor! Totodată, se poate ivi și un conflict cu un prieten cumva mai tânăr!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi cumva mai puțin prielnică sub raport profesional, social! Unele zvonuri nedrepte vă pot răni imaginea publică. Aveți grijă să nu intrați în conflicte mai serioase cu șefii!

CAPRICORN

Vă puteți reliefa cam radicali în idei și în concepții! Nu este o zi fastă pentru călătorii pe alte meleaguri! Puteți primi o veste mai puțin pozitivă de la sau despre un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

VĂRSĂTOR

Vi se relevă un risc ceva mai semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii! Căutați să evitați să vă îndatorați financiar major în această zi! Controlați-vă și tendințele autoritare!

PEȘTI

Din păcate, vi se preconizează un risc mai semnificativ de conflicte în viața de cuplu! Aveți parte de indicii cumva mai puțin bune și în cele ce țin de mari afaceri, de tranzacții și de negocieri.

Horoscop HashtagNews