Horoscop azi, miercuri 12 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral central al zilei este redat de trigonul Soarelui de pe Balanță cu planeta Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest aspect astrologic ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, stăpânire de sine, prudență, competență, fidelitate, profunzime, corectitudine, precauție, înțelepciune, reziliență și stoicism.

BERBEC

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Mai puteți câștiga și prietenia unei persoane mature, apte, serioase și bine cotate în plan social!

TAUR

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Astrele vă mai rezervă și un câștig în privința reputației.

GEMENI

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Mai puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire.

LEU

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. În viața de cuplu vi se preconizează evenimente chiar satisfăcătoare!

FECIOARĂ

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili! Vi se mai preconizează și o stabilizare forte în cele ce țin de starea de sănătate.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă cumva mai vitali, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe mai curioase! Este și o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă! O persoană mai în etate din familie vă poate fi de mare ajutor!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi splendidă pentru activități și acțiuni de tip social, public. Puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. Vă veți reliefa și cumva mai raționali, practici și tradiționaliști în judecată!

CAPRICORN

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Totodată, vi se mai relevă și o stabilizare fermă sub raport financiar!

VĂRSĂTOR

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Vi se mai arată și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți prezenta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

Horoscop HashtagNews