Frumusețea costă, dar sănătatea costă și mai mult. Mai mult decât sănătatea și frumusețea, prețul cel mai mare îl are încrederea. Un medic fals a reușit să facă zeci de intervenții estetice în apartamentul propriu, obişnuind să dea vina pe paciente atunci când acestea se plângeau de dureri. Sfaturile de după: analgezice sau unguente.

Este vorba despre o femeie originară din Republica Moldova care a pretins că este medic şi realiza proceduri de chirurgie estetică fără drept. De asemenea, nu este vorba doar de clientela din Capitală, ”Doctor Lana” extinzându-și afacerea și în exteriorul Bucureștiului.

Femeia avea mai multe cabinete, atât în București cât și în județul Constanța și se prezenta sub denumirea pomopasă de Doctor. Omniprezentă pe rețelele de socializare, aceasta își racola clientele din spațiul media, promitea frumusețe și sănătate, deși nu avea drept de liberă practică în România.

Loghin Svetlana a pus în pericol viața a zeci de tinere. Existând un precedent, femeile s-au unit pe un grup de Facebook, în care avertizează și alte fete să nu cadă în aceeași capcană. Una dintre cliente a povestit că a cheltuit peste 1.400 de lei pentru o intervenție la pleoapa superioară, iar rezultatul a fost deplorabil.

Imagini șocante! Zeci de tinere, mutilate de un medic estetician fals și iubitul proxenet

”Eram interesată de mărire buze cu acid și plus fire de contur. Când am fost la dânsa la cabinet mi-a deschis un domn ușa, într-o scară de bloc, un cabinet stomatologic, ceva de genul. A zis că nu este dureros, că facem anestezie, dar a fost o durere de nu vă spun.

M-am trezit cu ochiul umflat. Am apăsat puțin pe gâlma formată acolo, se simțea tare. I-am spus că ochiul mi s-a umflat, că am apăsat într-o seară pe el și mi-a ieșit un lichid galben. Doamna doctor Lana mi-a spus că igiena a fost precară. Dar eu am făcut tot ce mi-a indicat ea după intervenție”, a declarat pacienta.

Citește și: Porecla lui Ion Cristoiu: ”Ardei umplut”. Cine l-a botezat?

#News