George Simion: „Suntem generația revanșei”

Orice român ar trebui să fie vocal acum

Cei născuți în „Epoca de aur” au crescut cu ideea că fac parte din generația de sacrificiu, într-o democrație prost înțeleasă, dar și mai prost pusă în aplicare. Apărut ca de nicăieri, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR) consideră că „suntem generația revanșei”, în care fiecare român trebuie să fie vocal.

Co-președintele PAUR, George Simion a declarat la TVR își iubește țara și că vrea o schimbare foarte rapidă, nu după două-trei legislaturi, acesta considerând că acum este momentul de a pune oameni valoroși la conducerea țării.

Orice român ar trebui să fie vocal acum, am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe minut și ne este propus ca prim-ministru, exact ministru de Finanțe care a făcut aceste împrumuturi. Față de generația bunicilor noștri, față de generația părinților noștri, avem o datorie, iar noi suntem generația revanșei

George Simion, PAUR.

„Mă mândresc cu tot ceea ce am făcut”

Cu un istoric de ultras și o serie de acțiuni care a atras atenția forțelor de ordine, Simion se declaraă mândru de tot ceea ce a făcut până la cei 34 de ani, mai mult, consideră că a creat o forță politică, cu care poate schimba cursul istoriei.  

„Ne iubim țara, facem totul pentru ca să o vedem întreagă și bine. A-ți iubi țara este ca și cum îți iubești mama, nu urâm alte națiuni, nu vrem să le fie altor naționalități rău și nouă bine, pentru că doar împreună ne poate fi bine, vrem să trăim împreună într-o Europă comună și vrem ca tuturor popoarelor să le fie bine. Problema pe care am avut-o a fost cu conducătorii pe care i-am avut în ultimii 30 de ani și care au distrus această țară și nu cu altă națiune.

S-a scris despre mine că i-am dus lumânări lui Ion Iliescu și că am avut probleme cu forțele de ordine, care într-adevăr m-au agresat, da așa este, m-au agresat, deci eu nu sunt un om violent, dar, pot să spun că eu mă mândresc cu tot ceea ce am făcut. Am creat de la zero o forță politică puternică, am 34 de ani și vreau să schimb această țară. Am văzut că se poate, am văzut că sistemul care încerca să ne bage sub preș este foarte slab și cu siguranță poate fi înlocuit, mi-a întărit asta, actuala campanie electorală. Vreau doar să nu dureze mult, nu vreau să ajungem la putere peste 8 ani, peste 12 ani, pentru că este timpul să punem oameni valoroși la conducerea statului”, a mai adăugat președintele PAUR, la România 9.

Citește și: George Simion vrea suspendarea lui Iohannis

#News