Ludovic Orban

Ce-i drept, cam începusem și noi să ne întrebăm când marele partid PNL își va desemna un candidat la Primăria Bucureștiului. Nu, încă nu avem răspunsuri în acest sens, însă, se pare că premierul Ludovic Orban ar fi declarat cum că se fac analize, măsurători, pentru desemnarea celui mai dârz candidat. Nu de alta, dar nu se poate intra chiar cu oricine-așa, în Primărie. Și, până una alta, deși desprins parcă dintr-un univers distopic, se pare că nu e așa de ușor să o învingi pe Gabi Firea, aceasta bucurându-se, încă, de un procentaj frumușel.

„Săptămâna care începe, luni, (…) va intra în teren un sondaj de opinie prin care vom testa potenţialii candidaţi ai partidului, patru la număr. (…) Avem patru candidaţi pe care-i măsurăm, dar, evident, măsurăm şi alţi potenţiali candidaţi”, a declarat Orban, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă zvonurile privind cărora, chiar acesta ar putea să fie o variantă pentru primărie, Orban a declarat: „Nu, nu, sunt măsurat numai ca grad de satisfacţie faţă de exercitarea funcţiei de premier, (…) nu sunt măsurat ca şi candidat la Primăria Capitalei”.

„Misiunea mea este să câştig alegerile locale şi parlamentare şi să asigur o bună guvernare, iar partidul m-a desemnat, nu pot să mă joc cu oamenii şi cu partidul meu, partidul m-a desemnat prin hotărârea Consiliului Naţional, care este forul cel mai important dintre congrese, m-a desemnat candidat la funcţia de prim-ministru”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, s-a explicat că, dacă în urma sondajului exprimat vor exista doi candidați cu scor apropiat, se va apela și la alte metode departajare.

„Dacă cineva iese în evidenţă şi în mod clar se dovedeşte că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul de primar”, a ținut să completeze Ludovic Orban, în declarația sa.

Ideea cu sondajul nu este una chiar rea, însă, trebuie să recunoaștem faptul că lipsa de decizie a celor din PNL nu dă prea bine, momentan. Ca să o învingi pe Firea, trebuie să investești timp și marketing în cadidatul tău, cu mult timp înainte.

#News