Gabriela Firea

După ce Rareș Bogdan a dat declarații usturătoare împotriva Gabrielei Firea, acuzând-o pe această cum c-ar face parte dintr-un partid care ar fi periclitat „parteneriate vitale cu Uniunea Europeană și cu SUA”, era de așteptat ca aceasta să vină cu un drept la replică la fel de colțuros cum ne-a obișnuit până acum. Ce-ar fi doamna Firea dacă n-ar mușca cu putere de fiecare datâ când i se zice „câț!”?

Iată ce a declat aceasta, în urma acuzațiilor lui Rareș Bogdan:

„Depun plângere pe numele cetățeanului Bogdan Rareș. Să vină în față instanței cu dovadă că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE și SUA și că am furat, așa cum a declarat azi. Să aducă dovezi palpabile, nu vorbe. La o declarație atât de gravă, trebuie că are și dovezi. Și nu ține în justiție dacă iese vreo colegă de partid să spună că a fost metaforă sau pamflet”

Această declarație a venit în urma spuselor liderului PNL, Rareș Bogdan:

„Nu guvernăm cu hoții. Cu cei care și-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului și au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid și pile, oameni inompetenti, aculturali, lipsiți de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei țări în care ne bazăm pe investiții și dezvoltare, dânșii sunt axați exclusiv pe gestionarea sărăciei. Ultimii 7 ani în care au guvernat România într-un fel sau altul au fost tragici pentru această țară, nu avem cum să gândim politici publice și dezvoltarea României cu niște oameni a căror viziune de dezvoltare pur și simplu nu există”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, pentru Mediafax.

De asemenea, pe lângă atacul asupra lui Firea, Rareș Bogdan a mai ținut să precizeze că nu își va dori să stea la aceeași masă cu personaje controversate din PSD:

„Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această ora nu au recunoscut că au greșit. Nu suntem dispuși să stăm alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democrația reprezentativă și drumul european al acestei țări”, a tras concluzia Rareș Bogdan.

Acum, noi ne tot întrebăm cu cine altcineva se va mai certa doamna Firea în perioada următoare? Aproape că ne vine să punem pariuri.

#News