Liviu Dragnea
Liviu Dragnea - Foto: Iulia Kelt

Așa cum menționam și-ntr-un articol de acum câteva zile, se pare la lui Liviu Dragnea nu-i mai merge așa de bine cum îi mergea pe timpuri. Dacă înainte, fostul lider PSD avea lumea la picioare, iată că azi nici măcar o zi de permisie nu mai primește. Probabil că acum, acesta înțelege mai bine cum e să apreciezi lucrurile mici în viață.

Ce s-a întâmplat mai exact? Liviu Dragnea avea mari așteptări ca în curând, având în vedere că ar fi fost, potrivit surselor, băiat cuminte, să primească o permisie de 24 ore, așa cum I s-a mai întâmplat și în luna octombrie a anului trecut.

După această decizie uimitoare, avocata sa, Flavia Teodosiu, a declarat:

 „Acesta este un drept care se conferă conform legii, legea dispune ca orice om aflat în privare de libertate, orice om are dreptul la o permisie o dată pe lună sau la anumiți timpi, urmare a îndeplinirii tuturor obligațiilor, în contextul în care el lucrează. Și atunci, conform legii, i se acordă această permisie. Dar lui nu i s-a dat, deși are toate drepturile”

Așadar, conform legii, Dragnea ar fi avut dreptul la cele 24 ore, întrucât și-a îndeplinit toate condițiile pentru a o primi, cu toate astea, lovindu-se de refuzul conducerii Rahova, acolo unde este încarcerat.

„Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, a completat aceasta.

#News