Rareș Bogdan pare să fie din ce în ce mai supărat, în ultima perioadă, când, se pare că tot ghinionul s-ar fi instalat în curtea lui. Dacă până nu de mult, acesta era copilul minune al formațiunii, steaua luminoasă, noua speranță, iată că în ultima vreme, acesta pare să fi căzut într-un con de umbră, fiind exclus de la deciziile importante ale partidului, însă și aproape eliminat de pe lista posibilor candidați la Primăria Municipiului București.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, o veste-zvon, potrivit căreia, lui Călin Popescu Tăriceanu i s-ar pregăti revenirea în PNL-ul mamă, l-a înfuriat peste măsură pe Rareș Bogdan, determinându-l să dea o serie de declarații amenințătoare. Rareș Bogdan susține că prima consecință a unei reveniri a lui Tăriceanu în PNL ar fi chiar demisia lui.

”Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.

Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui. Azi a afirmat că PNL s-a reînființat în casa sa. E adevărat, dar în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu, un intelectual cu 18.000 de volume pe care Călin Popescu Tăriceanu le folosea doar ca viitor manechin.”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.

Vedeți, domnule Moise Guran, ce se întâmplă atunci când renunțați la meseria care v-a crescut? Ajungeți să amenințați că plecați și să nu-i pese nimeni de asta.

#News