După ce ieri, PNL anunța, prin Ludovic Orban, că își dorește să „măsoare” șanșele la Primăria Capitalei e eventualilor candidați, pentru a merge direct pe cineva iubit de către public, iată că vine și Rareș Bogdan cu o declarație, prin care anunță că nu-și dorește să fie printre cei doi desemnați să se lupte în sondaje, pentru ca mai apoi, cel mai brav dintre ei să ajungă să se lupte direct cu balaurul electoral cu șapte guri, Gabriela Firea.

Invitat la o emisiune de televiziune duminică seara, Rareș Bogdan a declarat: ”Nu vreau să candidez la Primăria București, drumul meu în viață e consolidarea statutului de europarlamentar”. Din care tragem concluzia ori că un post de europarlamentar e mai călduț și mai comod, ori că în realitate, el nu s-ar fi aflat deloc pe lista celor doi propuși pentru sondaj. Nu de alta, dar așa cum vă anunța acum ceva vreme, HashtagNews.ro, Rareș Bogdan ar fi căzut într-un con de umbră, în ceea ce privește luarea diciziilor importante din PNL, fiind dat la o parte, potrivit zvonurilor. De altfel, Rareș Bogdan a mai ținut să menționeze pe această temă faptul că ar exista câțiva colegi cu care nu se înțelege tocmai bine și care îi acuză de aroganță.

Despre relația Președintelui Iohannis cu premierul Orban acesta spune că este ”foarte bună, de colaborare reală” și a menționat că nu există un conflict între cei doi, așa cum s-ar fi speculat în mediul public ”Ludovic Orban este și va fi premierul PNL și după alegeri”.

#News