Stela Popescu și Alexandru Arșinel / foto: preluare Kanal-D

Alexandru Arșinel le cam trage după infecția cu Covid, acesta ajungând din nou la urgențe, în urma unor probleme cardiace, pe care le pune pe seama noului coronavirus. Potrivit Cancan, Arșinel pare oarecum pregătit de o întâlnire cu fosta lui colegă de scenă, Stela Popescu, de la a cărei dispariție se împlinesc luna aceasta 4 ani.  

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a declarat Arșinel, pentru Impact, citat de Cancan.

Mai mult, acesta a mărturisit că are senzația unui blestem. „Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?! Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma”, a  mai spus celebrul actor, ajuns la 82 de ani.

De altfel, Alexandru Arșinel a fost acuzat, mai voalat sau nu, că a uitat-o pe cea cu care a împărțit zeci de ani aceeași scenă, și susținea în urmă cu ceva vreme că acuzele i se par oarecum deplasate, mai ales că ele veneau chiar de la fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican. Mai mult, Arșinel afirma, în această vară, că problemele de sănătate nu i-au mai permis să meargă atât de des la mormântul artistei, de Paște fiind ultima dată când a vizitat-o.

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, declara Dan Puican, potrivit Viva.ro, astă vară.  

Citește și: Alexandru Arșinel simte efectele bătrâneții: „Obosesc repede, am început să surzesc”