Victor Ciutacu vrea teste toxicologice pentru cei de pe „sticlă”

Acesta susține că un astfel de demers ar putea împărți „apele” în privința „vedetelor” TV

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul culminant” de la România TV, îi provoacă pe cei care apar pe „sticlă” și care sunt numiți „vedete TV”, dar mai ales care ar trebui să fie modele pentru cei ce acasă, ce îi privesc, în loc să se cultive prin citirea unei cărți bune, să se supună unui test toxicologic.

Provocarea lui Ciutacu vine după ce o serie de persoane publice au fost „prinse” în trafic sub influența unor substanțe ilegale. De altfel, acesta nu este singurul care cere astfel de teste. Senatoarea Diana Șoșoacă a lansat o astfel de provocare, la nivel înalt, ca toate persoanele aflate în funcții publice să fie testate nu doar cu testerul de alcool, ci și pentru alte substanțe.   

„Nu e săptămână de la Dumnezeu să nu apară câte o știre cu «vedeta TV», oricare ar fi ea, prinsă drogată/pastilată în trafic sau prin cotloanele modenităților țărișoarei. Fiindcă tot ni se cere ipocrit, nouă, maimuțelor de televizor, să fim ce nu suntem, modele pentru societate, influenceri ai binelui și alte asemenea formulări prețioase și tocite, fac și eu o propunere constructivă. Uite, noi, ăștia care apărem pe post(uri), fie și ca invitați, mergem bulk și ne facem analize toxicologice. Și dăm publicității rezultatele. Dacă tot acceptăm că «toți sunt la fel», haideți să fim, o dată în viață, toți la fel. Să ne dăm jos măștile în fața marelui public. Ce ziceți, mai găsesc vreun amator pentru exercițiul ăsta de exorcizare colectivă?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook, potrivit DC News.

Săptămâna trecută, Raluca Bădulescu, jurat al emisiuni „Bravo, ai stil”, a fost oprită în trafic, de o brigadă a Poliției Rutiere, iar în urma unui test rapid a reieșit că vedeta ar fi condus „sedată” cu substanțe psihoactive, mai exact, testul a ieșit pozitiv la benzodiazepină, potrivit Cancan. De altfel aceasta a fost condusă la INML, pentru recoltarea probelor biologice. Până la sosirea rezultatelor oficiale de la INML, Raluca Bădulescu s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor ilegale.

Citește și: Diana Șoșoacă vrea testarea anti-drog a persoanelor aflate în funcții publice