Antonia nu ar schimba nimic din viața sa

Fiecare experiență a venit cu învățăminte pentru femeia și artista Antonia

Antonia s-a declarat foarte mulțumită e viața sa, chiar dacă unele dintre experiențele pe care le-a avut au fost dureroase sau neplăcute și chiar dacă ar putea să schimbe cursul istoriei nu ar face acest lucru.

„Nu știu daca aș schimba ceva din viața mea, nu vreau să par clișeică. Am învățat foarte multe lucruri din greșelile pe care le-am făcut și sunt cine sunt eu acum datorită acestor experiențe. Aș schimba niște momente în care mi-am irosit energia. Când m-a supărat lumea și am reacționat, răutăți, lucruri de genul ăsta. Pentru că au fost pierdere de timp. Însă experiențele mele, nu, chiar dacă au fost dureroase sau neplăcute”, a declarat Antonia într-o emisiune de la Prima TV.

Antonia, o nuntă intimă

După un divorț istovitor, încheiat recent, pare că a răsărit din nou soarele pe „strada” Antoniei, care acum își poate oficializa relația cu Alex Velea, alături de care are și doi copii. De altfel, aceasta a afirmat că nunta pe care o va avea, ceva mai târziu, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, va fi una intimă.

Antonia a fost cerută de soție în această vară. „Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a mărturisit Antonia, în emisiunea „Hai cu fetele”.

Divorțul dintre Antonia și italianul Vincenzo Castellano s-a încheiat anul trecut. Tot de atunci, cei doi băieți ai săi cu Alex au primit numele de familie Velea, asta deoarece legislația italiană cerea ca numele copiilor să fie cel al fostului soț, chiar dacă aceștia sunt din afara căsătoriei, o situație ciudată pentru societatea românească.

Citește și: Antonia, custodie comună pentru Maya