Marcel Ciolacu a „atacat” PNL-ul, după lansarea candidațiilor PSD la alegerile locale pentru București. Președintele interimar al social-democraților i-a acuzat pe liberali că „nu au oameni, nu au soluții”, aceștia din urmă susținându-l pe Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei.

„Gabriela Firea și ceilalți colegi care vor candida la primăriile de sector reprezintă siguranța că Bucureștiul va continua să fie o Capitală care privește către viitor.

Un oraș care se modernizează, care se dezvoltă, dar fără a pune în pericol mediul, ci protejându-l. Un oraș care pune cetățeanul pe primul loc, siguranța și nevoile lui, fie că vorbim de servicii de transport public, de sănătate, de educație sau cultură.

Este o echipă de oameni integri, competenți, profesioniști și cu experiență politică și în administrație. Sunt oameni pe care îi știți deja. Îi știți pentru că au fost mereu printre cetățeni, preocupați să găsească soluții la problemele lor. Sunt oameni care fac, nu se plâng. Sunt echipa PSD pentru București!

Eu sunt alături de Gabriela Firea și de toți candidații noștri la primăriile de sectoare: Daniel Tudorache, Cristian Popescu, Aurelian Bădulescu, Daniel Băluță, Daniel Florea și Gabriel Mutu.

Vedem în același timp și ce fac cei de la PNL: doar vorbe și zgomot si haos! Nu au fost în stare să vină cu un candidat propriu la București. Nici la sectoare! Nu au oameni, nu au soluții, nu au nimic! Doar scandal. Au adus haos în România, au furat și au mințit. E timpul să plece și să vină oameni capabili să reconstruiască!

Sunt sigur că bucureștenii le vor da o lecție în aceste alegeri! O lecție pe care s-o țină minte! Succes, Gabi! Succes tuturor colegilor! PSD este alături de voi! Arătați-le ce puteți!”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

Citește și: PSD este sigur că trece moțiunea de cenzură

#News