Foto: HashtagNews.ro

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a declarat că își dorește să schimbe modul în care sunt alocate sumele, dorindu-și, potrivit declarațiilor acesteia, ca totul să devină transparent. Aceasta a promis că va analiza aspecte ca numiri în funcție, de la cel mai mic, la cel mai mare, de la directorul cultural, la paznicul de la poartă.

„Mi-au atras atenţia că trebuie să fim extrem de vigilenţi cu proiectele culturale, în special cu cele realizate doar pe hârtie sau alte sinecuri de dragul «artei» şi, mai ales, pe cine numim reprezentant artistic acolo unde este cazul. Le-am transmis că vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul, le-am promis că totul va fi transparent. De la numirea unui director cultural până la numirea paznicului”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand: „Avem ambiţia să construim ceea ce trebuia construit de mult timp”

„Vom sprijini acest sector atât de important pentru comunitatea. Avem ambiţia să construim ceea ce trebuia construit de mult timp. Şi împreună facem asta. Ne-am asumat asta”, a mai spus Clotilde Armand, după care a continuat cu: „Îmi dau seama că până acum nu aveaţi cu cine discuta. Să ştiţi că uşa mea din primărie este deschisă tuturor cetăţenilor”, și-a încheiat aceasta citatul.

Citește și: Clotilde Armand concurează cu Netflix și lansează un serial video despre propria primărie

#News