Nicușor Dan / Foto: Facebook Nicușor Dan

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat în cursul zilei de ieri, că are intenția de a purta o discuție cu primarul general al Capitalei Nicușor Dan, pentru a ajunge la un acord cu privire la construirea unei noi săli polivalente în București. Potrivit lui Stroe, Nicușor Dan pare a fi mai maleabil decât precedenții primari generali, astfel, favorizându-se discuțiile în acest sens.

„Urmează să am o întâlnire cu primarul Nicuşor Dan pentru că noi din 2012 am oferit acel teren necesar construirii acelei săli. S-au succedat foarte mulţi primari care au anunţat iminenta demarare a construcţiei acestei săli, dar din păcate ne aflăm în acelaşi moment în care eram în 2012. Sunt sigur că de data asta vom avea o altă deschidere din partea primarului şi noului Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru că ei sunt practic cei care o vor construi pe terenul respectiv.”, a declarat ministrul Ionuț Stroe.

Stroe: „Bugetul Primăriei Capitalei este mare şi suficient pentru un asemenea obiectiv”

Și tot el a mai spus că: „Nu e singurul obiectiv de altfel care trebuie deblocat. Tot în acea întâlnire vom vorbi despre Patinoarul Flamaropol, un obiectiv elementar, necesar sportului într-o capitală europeană. E cu mari probleme, încâlcit în instanţă, cu conflicte de natură juridică şi primăria trebuie să-l deblocheze”.

Citește și: Nicușor Dan nu intenționează să carantineze toată Capitala

#News