Sursa foto: Facebook/ Rengle

În cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV, cunoscutul dansator, alături de tatăl său, au vorbit despre relația pe care cei doi o au.

Cu lacrimi în ochi, cel care l-a crescut și încurajat dintodeauna a declarat că a fost și va fi mereu mândru de băiatul lui, în ciuda criticilor și a cuvintelor dure pe care le aude în spațiul public.

„Am fost mândru de el. Iubirea mea față de el e totul. Nu contează cine ce spune. Mă gândesc că indiferent ce spune oricine”, a spus tatăl lui Emil Rengle, informează Libertatea.ro.

„Sunt doar un zâmbet”

De asemenea, câștigătorul „Românii au talent”, profund emoționat de sinceritatea tatălui său, a declarat că el a fost mereu susținătorul numărul 1, fiind posibilă o discuție sinceră de fiecare dată.

„Tati a fost și e susținătorul meu numărul 1. Cu tati poți să vorbești foarte sincer. Am avut norocul, venind dintr-o familie modestă de la Oradea, că nu mi-a fost ușor, am trecut prin toate de-a lungul vieții mele, faptul că am primit susținere de la tati, mereu a fost deschis”, a spus Rengle.

Mai mult, acesta a amintit că încă de mic, tatăl său l-a dus la dans, la karate, s-a sacrificat pentru ca el să aibă o viață mai ușoară.

„El a fost deschis, m-a acceptat și m-a susținut încă de mic, el m-a dus la dans, a încercat să mă ducă și la karate și la înot, iar eu am ales dans”, a spus dansatorul.

De asemenea, acesta a vorbit și despre momentul în care i-a mărturisit tatălui său orientarea sa sexuală, precizând că a fost omul care l-a susținut și i-a zis că e liber să fie cine vrea el.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Emil Rengle a anunțat că va lua o pauză de la dansul pe tocuri ce l-a făcut cunoscut în toată România. Acesta a spus că se află „pe un tarâm nou” și vrea să îl exploreze la maxim.

„Cel puţin pentru acum, viaţa mea nu este despre dansul pe tocuri, ci despre a continua să mă descopăr pe mine dintr-un alt unghi. Ca şi performer voi explora diferite valenţe ale personalităţii mele artistice”, a spus dansatorul.

Emil Rengle: „Viaţa mea nu este despre dansul pe tocuri”