Sursa foto: Facebook/ Rengle

După ce a fost eliminat de la „Survivor România”, Emil Rengle a declarat că își va continua cariera de dansator și coregraf, dar are în plan să cucerească și mediul online.

Acesta a spus că va lansa mai multe lecții online, private, și se va dedica unei noi pasiuni descoperite: zona de food.

 „Voi lansa o serie de class-uri private la care lucram încă dinainte de a intra în competiţie. Îmi place mult zona de food şi mă gândesc să fac un proiect în online pe această zonă. Mi-am propus să scot mai mult content în zona de online care va include atât coregrafii, dar şi content muzical”, a spus Rengle, potrivit Libertatea.ro.

Prietenii și banii

De asemenea, dansatorul a vorbit și despre experiența sa la „Survivor România”, acesta menționând că majoritatea „prietenilor” pe care și i-a făcut acolo „l-au trimis mai puțin elegant spre casă.”

M-a luat prin surprindere atacul dinaintea eliminării şi m-am simţit vândut ca ei să îşi poată continua jocul prin noi alianţe. Îmi respect fiecare coleg cu care am suferit cot la cot şi cu care am trăit experienţe pe care nu am să le mai trăiesc cu nimeni, niciodată, indiferent de cum va arăta viitorul nostru. Pe insulă acolo eşti rupt de realitate şi efectiv ai senzaţia că se creează realitatea Survivor”, a explicat Rengle.

Totodată, acesta a anunțat că va lua o pauză de la dansul pe tocuri, stilul care l-a consacrat și l-a făcut faimos în România.

„Dansul pe tocuri mi-a oferit poate cele mai frumoase experienţe din viaţă, însă acum mă aflu pe un tărâm nou, pe care vreau să îl explorez la maximum. Cel puţin pentru acum, viaţa mea nu este despre dansul pe tocuri, ci despre a continua să mă descopăr pe mine dintr-un alt unghi. Ca şi performer voi explora diferite valenţe ale personalităţii mele artistice.”, a concluzionat dansatorul.

Citește și articolul: Ana-Maria Mărgean câștigă sezonul 11 al emisiunii „Românii au Talent”