Sotia lui Volodimir Zelenski
Sotia lui Volodimir Zelenski. Sursa foto: cancan.ro

Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei se teme pentru soţul ei, Volodimir Zelenski. Prima doamnă a Ucrainei a subliniat că ştie cât de puternic şi rezistent este soțul ei și cât de mult își iubește țara și familia. Ea a făcut noile dezvăluiri prin mesaje, fără să dezvăluie locul unde se află.

„La fel care fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este. Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final”, a dezvăluit Olena Zelenska.

Soția lui Volodimir Zelenski a mai spus că astăzi, o bătaie prietenească pe umăr nu este suficientă iar cuvintele de simpatie şi grijă nu sunt suficiente. Olena Zelenka a cerut NATO şi aliaţilor săi să închidă spaţiul aerian sau măcar să ofere avioane cu care armata ucraina să se poată apăra.

”Astăzi, țara noastră și civilii noștri plătesc un preț foarte mare pentru tăcerea și ezitarea în această problemă. În aceste zile au fost femei și copii nevinovați căzuți victime în maternitatea din Mariupol.

Am pierdut peste 71 de copii din cauza agresiunii rusești. Este un genocid”, a mai spus Olena Zelenska.

În același mesaj, Zelenska a făcut apel la cetățenii țărilor democratice ale lumii să le ceară liderilor lor să ia măsuri împotriva lui Putin şi să-i tragă la răspundere pe oficialii lor aleşi pentru că au ”asistat în tăcere timp de decenii” la creșterea puterii şi tiraniei Rusiei.

”Mai mult, milioane de oameni suferă în Mariupol, Harkov, Irpin, Sumî și alte orașe. Nu au apă, mâncare și medicamente. Soldații ruși blochează ajutorul umanitar. Noi trebuie să oprim războiul. Noi, mă refer la întreaga lume”.

Preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat, la începutul invadării Ucrainei, că el este ţinta numărului 1 a inamicului, familia lui fiind ținta numărul 2.

Volodimir Zelenski şi Olena Zelenski au vârsta de 44 de ani. Ei sunt căsătoriţi din 2003.

Olena Zelenska, acuzații cutremurătoare: Trupele ruse ucid copii „conștient și cinic