Vladimir Putin / Foto: Business Insider

O publicație din Rusia face anunțul cel mare: președintele rus, Vladimir Putin ar fi, conform preferințelor populației, cel mai sexy barbat din Federație. În mod cert rezultatele sondajului de opinie nu miră pe nimeni, de vreme ce Putin pare să aibă o adevărată plăcere în a poza astfel încât să-și scoată în evidență calitățile masculine, „unice” în Rusia. Așadar, rusoaicele, însă și rușii, au votat în consecință, impresionați, probabil de galeriile foto publicate de administrație prezidențială de la Kremlin.

Vladimir Putin, considerat arătos atât de femei, cât și de bărbați… dar mai ales de bărbați

Convinși că acesta este, într-adevăr, cel mai arătos bărbat din Federația Rusă (care nu-i chiar mică), ori de teama de a nu-l întrista pe președintele de 68 ani, 19% dintre bărbați și 18% dintre femei au votat în favoarea lui Vladimir Putin. În cursă au intrat, de asemenea și trei actori mult mai tineri decât Putin, însă aceștia nu s-au dovedit nici pe departe la fel de chipeși ca primul om al Rusiei, bifând câteva procente stinghere, relatează The Moscow Times.

Sondajul a fost realizat în 300 de orașe.

O imagine cultivată în timp

Cu un cult al personalității greu de egalat, Vladimir Putin s-a fotografiat ba pilotând o barcă, ba o mașină de Formula 1, ca mai apoi să se scufunde la bordul unui submarin. În mod sigur, cea mai cunoscută fotografie a sa este cea în care călărește la bustul gol.

Citește și: Un weekend cu președintele Vladimir Putin