Ilie Năstase îi lasă cadourile Ioanei, aproape „fosta” soție

„Nasty, om sucit” i se potrivește de minune fostului jucător de tenis

Ilie Năstase este cunoscut pentru public atât pentru cel iubitor de tenis, cât și pentru cel al mondenităților. Iar cuceriile pe care le-a avut de-a lungul timpului, nici nu le mai știe numărul, îl fac hulit și admirat, în același timp. Iar modul în care alege să își „spele rufele” nu face altceva decât să ațâțe interesul.

Cel mai recent mariaj al lui Năstase, cel cu Ioana, e pe punctul să se încheie, urmând ca până în Paște să se dea verdictul final. În ciuda dorinței Ioanei, ca mariajul să se încheie pe cale amiabilă, la notar, lui Nasty se pare că îi place „spectacolul”.

„Am decis să divorţez, iar Ilie mi-a împărtăşit şi el dorinţa lui, numai că el nu a vrut la notar, aşa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniştit, nu pot trăi în haos, în violenţă. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a spus Ioana pentru click.ro, la început de martie 2020.

După zvonurile că fi cerut returnarea cadourile oferite soției, bunuri în valoare de aproximativ 400.000 de euro, Ilie Năstase s-a „răzgândit”. Până la urmă e un gest de politețe să nu ceri cadourile oferite.

„Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final feiricit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne”, a declarat Ioana Năstase pentru playsport.ro, citat de OK Magazine.

Vrea să fie liberă, până la Paște

Ioana (încă) Năstase și-a anunțat un termen până la care să își recâștige „break”-ul. Mai mult decât atât, și faptul că ar vrea să rămână singură, dând de înțeles că s-a lecuit de măritiș.

„După cum ştiţi, atunci când într-o căsnicie se ajunge în postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot rezolva exclusiv soţii. În plus, anumite lucruri nu mai pot fi făcute publice, mai ales dacă Tribunalul îţi impune acest lucru. Dar e posibil ca până la Paşti lucrurile să se rezolve şi să redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi şi o femeie liberă, desigur! La fel de bine, chestiunea poate însă trena, aşa că nu vă pot avansa vreo dată sigură legată de termenul divorţului dintre noi. Nu mai cred în căsătorie. Nu ştiu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce ştiu e vreau să duc o viaţă liniştită şi cât mai fericită! Vom vedea!”, a mai spus Ioana (încă) Năstase pentru aceeași sursă.

Citește și: Ilie Năstase, orbit de gelozie, „are probleme cu trecutul Ioanei”