Dacă ar fi să-l întrebi pe Marcel Ciolacu ce părere are despre situația actuală, n-ai avea mari surprize în ceea ce privește părerea lui despre subiect. Așa cum e de așteptat, Marcel Ciolacu are impresia că, dacă nu ar fi existat restricțiile impuse de autorități, în contextul pandemiei, țara ar fi fost „inundată”, din nou, de proteste în masă, ca rezultat al așa-zisei proaste gestionări.

Firește, social democratul Marcel Ciolacu nu ia în calcul faptul că, în lipsa pandemiei, situația economică a țării poate nu s-ar fi aflat în situația precară actuală, investițiile destinate pandemiei dând peste cap așa-zisul normal, lăsat moștenire de PSD.

Însă revenind la protestele care n-au fost să fie, Ciolacu amintește de manifestațiile de mici dimensiuni organizate de sindicate. Ceea ce ne readuce la discuția de dinainte! De ce protestează sindicatele? Din pricina măsurilor luate în contextul pandemiei, informație care anulează din start afirmația liderului PSD.

Marcel Ciolacu: „Nu există sector care nu a ieșit până în acest moment în stradă”

„Eu am avut întâlniri cu toate sindicatele. E și normal, un partid de stânga să aiba întâlniri cu toate sindicatele. Este o obligație, mai mult, de a avea aceste întâlniri. Eu nu am avut discuții cu liderii sindicatelor să iasă în stradă și să… Nu vrem totuși să vedem adevărul? A ieșit toată lumea în stradă. Ar fi fost manifestații de amploare în România dacă n-ar fi existat aceste restricții și această pandemie. Nu există sector care nu a ieșit până în acest moment în stradă. Un număr mai mare sau mai mic, dar restricționat de pandemie. Vor urma și administrațiile locale. Cum să acuzi opoziția că a trimis sindicatele? E jignitor, și față de noi și față de… Înseamnă că chiar domnul Cîțu nu înțelege nimic ce se întâmplă în România.”, a spus Marcel Ciolacu, într-un interviu acordat celor de la G4Media.

Citește și: Turismul de vaccinare, noua formă de turism a lui 2021