Irinel Columbeanu încă se consideră un bun om de afaceri, afirmând că a fost mereu cinstit, nu doar în viața personală, ci și în gestionearea banilor. Cu toate acestea, este de părere că puțini reușesc să-și păstreze calitățile umane. Banul depersonalizează, iar cinstea dispare treptat, în momentul în care conturile din bancă încep să crească.

”Da, am fost tot timpul cinstit în afaceri și nu numai în afaceri, ci toată viața mea și consider că acest lucru face parte din cele mai de bază calități ale unui om.

Banul are și un alt viciu, te tentează să nu fii cinstit, de aceea mă refer la faptul că atunci când nu mai ai povara atâtor de mulți bani te simți mai ușurat, adică mai puțin tentat”.

Câți bani dă Irinel Columbeanu pe mâncare, lunar, deși e sărac. Românii de rând nu își permit

Fostul soț al Monicăi Gabor nu stă pe roze la capitolul afaceri, bani sau conturi în bancă. Deși a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, ultimii ani au venit cu falimente, o vilă pierdută și lux dat uitării. Gurile rele spun că la baza falimentului lui Columbeanu a stat chiar Monica Gabor, din cauza ei pierzând aproape totul.

Câți bani are, în prezent, Irinel Columbeanu?

”Mai am bani cât e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi.

Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a declarat fostul milionar.

Irinel Columbeanu a recunoscut! Câți bani mai are în conturi fostul milionar

În ciuda modestiei prezente, în urmă cu zece ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la peste 150 de milioane de euro. În momentul de față, Irinel Columbeanu trăiește într-un apartament cu două camere, fără menajeră, șofer, bucătăreasă sau alți angajați.

Citește și: Moș Crăciun este imun la Covid

#News