Liviu Dragnea, luat la „40 de întrebări”

Fostul lider social democrat este tot mai prezent pe „sticlă” după ieșirea de la Rahova

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” ce se difuzează, săptămânal, la Kanal D vrea să afle de la fostul lider social democrat Liviu Dragnea câteva răspunsuri pe care le așteaptă și românii. Printre aceste una destul de spinoasă, cu privire la 10 august.

Emisiunea în care va fi prezent Dragnea urmează să fie difuzată duminică seară, de la 22.45, și poate să aducă în discuție pe lângă temele clasice, având în vedere parcursul politic al fostului șef al Camerei, și ceva de actualitate, cum ar fi APP-ul (Alianța Pentru Patrie) creat de Ștefănescu pentru revenirea în viața politică a lui Dragnea.

Iată câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai le are pregătite pentru Dragnea. „Ce gust are puterea?”, „Aţi dat ordin să fie bătuţi românii pe 10 august?”, „Aţi ameninţat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”, „Este Viorica Dancila premierul ales de iubita dvs?”, „Câţi bani de buzunar vă dă iubita?”,  „I-aţi interzis fostei soţii să participe la nunta fiului dvs?”, „De câte ori aţi minţit că să vă atingeţi scopul?”, „Credeţi că mai aveţi vreo şansă în politică?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care i le va pune Denise Rifai fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Eu nu mă pot lăsa condus de o femeie în politică, de femeia cu care trăiesc”, a fost răspunsul parțial oferit de Dragnea, care a precizat că „habar nu are” dacă mai are vreo șansă în politică.

Fostul lider PSD și fost șef al Camerei Deputaților  a fost eliberat condiţionat, în 15 iulie 2021, după ce a ispăşit 2 ani şi 3 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.  De altfel, de numele său se mai leagă două dosare, TelDrum și „vizita în SUA”, de la învestirea în funcția de președinte a lui Donald Trump.

Citește și: Liviu Dragnea s-a îndrăgostit la Rahova: de cafea și de-o pisică neagră