Dan Bittman
Dan Bittman / Captură video

Îndrăgitul cântăreț Dan Bittman a vorbit, la podcastul „Fără filtre” moderat de Alina Ionescu despre relația sa cu Liliana, fosta lui parteneră cu care a împărțit lucruri bune și rele timp de 25 de ani.

Acesta a declarat că de mai bine de cinci ani, cei doi nu mai formează un cuplu, precizând că nu este într-o relație bună cu mama celor trei băieți de care este foarte mândru.

Bittman a spus că fosta lui parteneră a decis să închidă toate căile de comunicare, chiar dacă acesta nu și-ar fi dorit acest lucru de dragul copiilor.

„Eu sunt bine, nu am nicio problemă”

 „Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii”, a spus Dan Bittman la podcast, potrivit Libertatea.

Totodată, artistul a mărturisit că cei trei copii vin de trei ori pe săptămână să îl viziteze și să petreacă timpul cu el. Mai mult, Bittman a mai spus că i-a lăsat toate casele fostei partenere de viață „ca să nu aibă nicio problemă materială”, afirmând că nu are nicio problemă cu decizia luată. „Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Nu iau nimic cu mine”, a precizat Bittman.

Cu toate acestea, cântărețul a declarat că între el și fosta lui soție există „un sistem de comunicare mai dificil”.

„Îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează, ca să spun așa. Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea. Mă împac de fiecare dată și cu oameni care mi-au făcut rău. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai precizat Dan Bittman.

Dan Bittman are impresia că i se pune pumnul în gură