Liviu nu e mort, Liviu se transformă

Cine-ar fi crezut că va veni o vreme când Dragnea va fi doar o distracție de duminică seara?

Liviu Dragnea - foto Iulia KELT

Auzind că lumea deja are alt inamic public numărul unu, în persoana lui Florin Cîțu, Liviu Dragnea revine pe sticlă, în speranța că își va redobândi gloria de odinioară. Pentru că, nu-i așa, orice reclamă, fie bună, fie rea… e de fapt bună. O știu oamenii de marketing și o știe și Liviu. Cu alte cuvinte, e mult mai bine să fii urât de o țară întreagă decât să te uite o țară întreagă. Iar Dragnea, mândru teleormănean cum îl știm, n-are cum să stea în umbră cât protestatarii #rezist îl numesc pe Cîțu „Dragnea 2”. Unul e Dragnea, cel mai detestat om din România! Sau era. C-acum îs doi.

Așadar, în speranța recăpătării notorietății pierdute odată cu intrarea la „mititica”, Liviu Dragnea se pregătește de prima emisiune televizată a noii sale vieți politice.

Iar dacă aveți impresia că viața politică a lui Liviu Dragnea e cam gata, spuneți-i asta și lui Codrin Ștefănescu, probabil cel mai loial om din lume, cel care insistă: Liviu e cel mai tare, Liviu va reveni, Liviu nu e mort, Liviu se transformă, că imediat mușcă din voi!

Ce-i drept, între timp, locul i-a fost ocupat de un politician care manifestă același tip de comportament nărăvaș ca eroul poveștii noastre, astfel că atenția generală tinde să nu mai fie îndreptată negativ către inventatorul mișelismului politic, Dragnea devenind un soi de distracție de seară care seamănă izbitor de tare cu o telenovelă turcească.

Cu alte cuvinte, dacă vreți să luați o pauză de la problemele cotidiene cauzate de Florin Cîțu (numit și „Dragnea 2”), îl puteți urmări pe Dragnea 1 duminică, la Realitatea.

Cine-ar fi crezut că va veni o vreme când Dragnea va fi doar o distracție de duminică seara?

Citește și editorialul: BOR, mai presus de taxe, impozite și Uniunea Europeană