Foto: Facebook/Patrick Mouratoglou
Foto: Facebook/Patrick Mouratoglou

Antrenorul Simonei Halep le-a mulțumit românilor care au încurajat-o pe sportivă la turneul de la Toronto.

Patrick Jean André Mouratoglou i-a felicitat pe aceștia pentru tot sprijinul pe care l-au arătat, declarând că este prima dată când observă un popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume.

Alături de antrenor, și Simona Halep le-a mulțumit românilor prezenți. Sportiva le-a oferit fanilor o sesiune de autografe și fotografii.

În primul rând, vreau să le mulţumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai văzut un asemenea popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume. În al doilea rând, vreau să le mulţumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna şi ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de mare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine”, a transmis antrenorul, pe contul de socializare.

Antrenorul Simonei Halep: ”Este primul nostru titlu împreună şi este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start”

Înseamnă mult şi ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Mouratoglu, pe Facebook.

Patrick Jean André Mouratoglou este un antrenor francez de tenis și comentator sportiv de origine greacă.

Mouratoglou a fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022. Din primăvara anului 2022, este antrenorul Simonei Halep.