Sursă foto: Felicity Kadlec Rossi/ Facebook
Sursă foto: Felicity Kadlec Rossi/ Facebook

O femeie din Somerset, Massachusetts, a ajuns în atenția presei, după ce a afirmat că este căsătorită cu o păpușă ”zombie” și este atrasă, în prezent de o altă păpușă ”extratarestră”.

În cursul anului trecut, femeia, pe numele de Felicity Kadlec Rossi, a fost dată afară din casa unui membru al familiei și a fost forțată să locuiască într-un centru pentru persoane fără adăpost.

Cu toate acestea, Felicity și-a ținut păpușile prețuite închise într-un depozit, relatează The Sun, potrivit Mirror.

Sursă foto: Felicity Kadlec Rossi/ Facebook

Femeia este ”căsătorită” cu o păpușă ”zombie”, iar celelalte păpuși ar fi ”copiii rezultați din căsnicie”

În luna august a acestui an, Felicity a dezvăluit într-o postare pe YouTube, că s-a mutat într-un apartament cu un singur dormitor, împreună cu ”familia” ei formată doar din păpuși.

Deși este deja căsătorită cu o păpușă ”zombie”, cu numele de Kelly, Felicity spune că a început o relație romantică cu păpușa extraterestră Robert.

Felicity a precizat, pentru presa locală că, în prezent, este ocupată cu pregătirea zilei de naștere a lui Robert. Potrivit declarațiilor, Robert împlinește, în curând, 25 de ani, în timp ce ”sufletul ei pereche”, păpușa Kelly, are deja 40 de ani.

Felicity își împarte patul cu ambele păpuși, afirmând că este o ”lesbiană în toată regula” și nu are relații sexuale cu păpușa Robert

Felicity s-a căsătorit cu ”sufletul ei pereche”, păpușa Kelly Rossi, în 2018. Cu toate acestea, femeia a avut și un ”iubit uman”, dar relația nu a funcționat, deoarece bărbatul a considerat că relația ei cu păpușile este ceva prostesc.

În mediul online, femeia a fost acuzată, în repetate rânduri, că ar avea comportamentul unui pedofil. Mai mult, au existat oamenii care ar fi îndemnat-o să se sinucidă.

Oamenii mă judecă și simt că devin o sinucigașă. Unii spun că viața mea nu merită trăită. Îmi spun că viața mea nu este valoroasă. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni care sunt acceptați pentru lucrurile pe care le fac. Unii oameni se îmbracă în blănuri de animale. Unii adulți se îmbracă în bebeluși. Deci, de ce sunt eu cea judecată?”, a transmis femeia.

Păpușa Kelly a fost modificată pentru a avea sânii mai mari și pentru a fi feminină

Când Felicity, obsedată de filmele de groază, avea 13 ani, regretatul ei tată i-a cumpărat-o pe Kelly. După decesul mamei sale, când avea 16 ani, Felicity s-a îndrăgostit de păpușă.

Felicity a adăugat că păpușile ei îi oferă stabilitate. Mai mult, acestea ar avea ”suflete”, dar nu spiritele altor oameni care au murit, ci energia pe care am obținut-o de la ei de-a lungul anilor.