Sursă foto: Instagram/ Michael Jeremiasz
Sursă foto: Instagram/ Michael Jeremiasz

În cadrul unui eveniment emoționant, Simona Halep a jucat tenis în scaunul cu rotile, alături de francezul Michael Jeremiasz, un multiplu campion paralimpic.

Cei doi sportivi au fost prezenți la evenimentul organizat de Academica Mouratoglou, la Nisa, în Franța.

A fost o plăcere să te ajut să descoperi tenisul în scaun cu rotile, Simona Halep! Ești pregătită pentru dublu mixt data viitoare?”, a scris Michael Jeremiasz, pe contul său de Instagram.

Reacția Simonei Halep: ”Am învățat ceva nou”

Am învățat ceva nou astăzi”, a scris Simona Halep, într-o postare pe story-ul de pe Instagram, alături de imaginile pe care le-a postat de la acțiunea la care a luat parte.

Michael Jeremiasz (născut la 15 octombrie 1981, la Paris) este un fost jucător profesionist de tenis în scaun cu rotile din Franța.

A câștigat o medalie de aur la proba de dublu masculin la Jocurile Paralimpice de la Beijing 2008. Jeremiasz a fost numărul 1 mondial la dublu și simplu pe circuitul scaunelor cu rotile. Din 19 mai 2007, celebrrul sportiv este pe locul 4 la simplu și pe locul 1 la dublu. Jeremiasz este dreptaci și îi plac terenurile dure. El este antrenat de Jerome Delbert.

Simona va participa la meciul de retragere al lui Horia Tecău

În acest weekend, Halep va lua parte la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Horia Tecău.

Sportiva a fost încă din turul al doilea de la Roland Garros, dar va reveni pe teren la o competiție pregătitoare pentru Wimbledon. Fosta lideră WTA va fi a treia favorită (după retragerea Emmei Răducanu) de la „Rothesay Classic Birmingham”, întrecere care va debuta pe 13 iunie.