Sursa foto: Youtube ( captură video)

Invitat la podcastul ALTCEVA, al lui Adrian Artene, fostul component al trupei moldovenești O-Zone, Arsenie Todiraș, a vorbit despre succesul pe care trupa l-a avut la începutul anilor 2000, informează Gândul.ro.

De asemenea, Artene a mărturisit că Dan Bălan nu era liderul trupei, era fondatorul ei.

„El, era ideea lui, era muzica lui. Bine, mai compuneam și noi câte ceva acolo, dar oricum, el era generatorul de idei. În schimb, poate el nu știa cum să ne abordeze pe noi, poate putea să fie și el mai diplomat un pic, iar noi să fim mai ascultători un pic, să mai lăsăm de la noi, dar eram prea tineri”, a declarat fostul membru O-Zone.

„Arsenie Todiraș: Eu eram mai cu caracter”

Totodată, Todiraș a mărturisit că de-a lungul anilor, când lucrurile nu mergeau bine în formație, el le spunea pe față, direct.

„Mai ales eu, eu vorbesc de mine, Radu să vorbească despre el singur, dar eu eram mai cu caracter, mai pentru dreptate întotdeauna și când mi se părea că am dreptate, o spuneam. Nu era cineva care să îmi spună să mai las de la mine, să fiu mai flexibil”, a spus fostul membru al trupei.

Cântărețul a mai spus că după ce formația O-Zone s-a destrămat, fiecare și-a văzut de viața lui. Mai mult, Todiraș a vorbit și despre zgârcenia lui Dan Bălan.

(…) Au fost ani în care am vorbit și cu Dan, după o perioadă de timp, au fost iarăși pauze, adică nu ne mai unea nimic, ca să zic așa, fiecare era cu treaba lui. Când am zis că Dan era zgârcit, trebuia să spun ceva, pentru că altfel mă puneau să mănânc iute dacă nu ziceam. Nu era zgârcit… poate un pic. Ce înseamnă zgârcit? Poate se gândea de ce ar trebui să dea mai mult dacă poate să dea mai puțin…”, a mai spus artistul.

Reamintim că Arsenie Todiraș, cunoscut sub numele de Arsenium, este din Republica Moldova și a făcut parte din trupa O-Zone între 1999 și 2005. Imediat după destrămarea formației, el și-a început o carieră solo sub numele de scenă „Arsenium.”

Interviul integral va putea fi urmărit, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 19, pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene.

Citește și articolul: Delia acceptă glumele proaste, dar cu măsură