Sursa foto: Facebook/ Martin Scorsese

Cunoscutul regizor Martin Scorsese i-a adus tribut lui Ray Liotta, actorul ce a devenit celebru datorită filmului „Goodfellas.”

Scorsese a declarat pentru Guardian că unul dintre regretele sale este faptul că nu a mai apucat să lucreze cu prietenul și actorul Liotta, care a murit luna trecută la vârsta de 67 de ani.

”Aveam multe planuri pentru a lucra din nou împreună, dar niciodată nu am găsit timpul potrivit ori proiectul potrivit. Regret asta acum. Când l-am văzut pe Ray în rolul de avocat specializat în divorțuri în Mariagge Story am înțeles că el este înfricoșător în acest rol, dar tocmai de aceea este și amuzant”, a spus Martin Scorsese, potrivit filmnow.ro.

Îmi doresc să fi avut șansa de a mai lucra cu el măcar o dată

Totodată, cunoscutul regizor a mărturisit că regretă acum faptul că nu a avut ocazia să mai lucreze cu Liotta măcar o dată și să-i spună cât de mult a însemnat acesta pentru el.

Martin Scorsese a fost printre primii care a reacționat după moarte subită a lui Ray Liotta. El a mărturisit că era un actor talentat, aventuros și curajos.

„M-a uimit efectiv și voi fi întotdeauna mândru de munca pe care am făcut-o împreună în acel film. Inima mea este alături de familia lui, mă doare pierderea lui mult prea devreme”, a spus Scorsese în acea perioadă.

Reamintim că actorul Ray Liotta a murit în somn, alături de logodnica sa, la un hotel din Republica Dominicană. El filma aici pentru noul film „Dangerous Waters.”

Aparițiile sale în spațiul public au devenit tot mai rare, actorul fiind văzut ultima dată la un hotel din Los Angeles. Liotta era extrem de palit și a avut nevoie de ajutorul valetului pentru a-și pune jacheta. Liotta avea o fiică, Karsen, în vârstă de 23 de ani, cu fosta soție Michelle Grace.

Citește și articolul: Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood a ținut un discurs emoționant la Casa Albă