Horoscop azi, luni 5 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul astral reprezentativ al zilei este oferit de trecerea planetei Venus pe zodia Fecioarei. Acest eveniment celest pozitiv ne vorbește de: gingășie, armonie, delicatețe, estetism, simpatie, eleganță și dragoste. Astfel, va fi o zi a momentelor plăcute, intense și pasionale.

BERBEC

Aveți parte de o zi cu spor în plan gospodăresc. Vi se mai relevă și o semnificativă remediere în cele ce țin de sănătate! La locul de muncă relațiile cu colegii vor fi amiabile și împăciuitoare.

TAUR

Veți avea o zi excelentă în dragoste, putând face chiar o cucerire romantică uimitoare! Este o zi de bun augur și pentru doamnele ce își doresc un copil, astăzi astrele susținându-le forte spre a-și aduce la îndeplinire dezideratul!

GEMENI

Pacea, recunoștința și armonia vor sta drept fundație în această zi în relațiile dumneavoastră cu membrii familiei! O femeie mai tânără din familie vă poate ajuta enorm! Este o zi de bun augur și pentru modificări estetice în casă.

RAC

Veți comunica într-un mod foarte mieros, civilizat și diplomatic! Puteți primi și o veste foarte bună de la sau despre o femeie mai tânără! Este o zi de bun augur și pentru călătorii scurte.

LEU

În această zi vă puteți descoperi și potența unele talente speciale de ordin artistic sau sensibil. Astrele vă mai preconizează și un bun noroc la bani! Per ansamblu, veți avea o zi marcată de liniște și de stabilitate.

FECIOARĂ

Veți fi mai optimiști, drăgălași, gentili, zâmbitori și eleganți! Veți fi extraordinar de apreciați și chiar și admirați de către cei din jur! Veți atrage energii și întâmplări pozitive asupra dumneavoastră!

BALANȚĂ

Astrele vă relevă o potențială aventură sentimentală, romantică mai discretă, poate chiar mai secretă! Veți manifesta și o natură cumva mai caritabilă și empatică. Vi se arată și o remediere în planul sănătății!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei femei mai tinere și foarte frumoase! În această zi vă puteți dobândi noi idealuri de viață! Aveți parte de o zi de succes pentru acțiuni și activități de grup!

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o frumoasă reușită în plan social, profesional! Veți câștiga și simpatia și protecția șefilor! Astrele vă mai preconizează și un eveniment pozitiv legat de părintele de gen opus!

CAPRICORN

Vă veți arăta mai culți, rafinați, înțelepți, drepți și largi ca și optică intelectuală! Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii în străinătate! Puteți primi și o veste de bun augur despre sau de la o femeie de la mare distanță!

VĂRSĂTOR

Aștrii zilei vă relevă o frumoasă rezolvare cînd discutăm de un împrumut, credit sau ajutor financiar! Totodată, vi se mai arată și o protecție împotriva marilor incidente sau accidente! Vă veți prezenta și cumva mai intenși și mai înflăcărați!

PEȘTI

Vi se preconizează o zi splendidă în viața maritală! Relațiile cu persoana iubită vor fi extrem de tandre, duioase și dulci! Veți avea succes și în afaceri, tranzacții și chestiuni de ordin legal, contractual.

Horoscop HashtagNews