Familia Becali a supraviețuit bârfelor, anilor, meciurilor, dar și coronavirusului. Luni după luni, Gigi Becali a insistat să se laude că restricțiile nu i se aplică, că masca este un moft și că termenul de ”botniță” se aplică doar săracilor. Doar că familia și numele de Becali nu se oprește doar la Gigi. Desigur, toți au supraviețuit și vor supraviețui. Dar membrii clanului descriu și niște tristeți.

Giovanni Becali a suferit, s-a dat drept exemplu și are și multe de spus: face declarații despre lupta cu virusul anului 2020, descrie supraviețuirea (atunci când ai bani gârlă) și descrie și niște frisoane de afaceri:

”Eu am avut niște frisoane câteva zile, apoi m-a ajutat vărul meu (Gigi Becali) cu niște medicamente. Mi-a dat niște vitamine bune, am făcut și niște perfuzii. Cardiologul mi-a permis tot ce mi-a dat. Am făcut primul test, pozitiv, al doilea tot pozitiv, la două săptămâni distanță. Al treilea a fost negativ. Eu încă port masca, respect măsurile. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

“Ne-am infectat la bar, acolo unde ne strângem noi, verii, între noi. Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut. Doar Gigi nu a luat virusul. Și el a umblat fără mască peste tot”, a spus Ioan Giovanni Becali.

Familia Becali a insistat să apară în presă alături de coronavirus: în luna septembrie, mama fraților Becali ar fi fost infectată cu noul coronavirus, Gigi ar fi descoperit un tratament miraculos din India și toți au trăit mai fericiți decât personajele din povești:

”Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: ÎPS Teodosie (ne) vrea înapoi în peșteră

#News