Monica Gabor
Monica Gabor

Mulți au fost curioși în legătură cu primul bărbat din viața fostei doamne Columbeanu. Mulți au crezut că primul a fost Irinel, mulți au pus etichete false și mulți au preferat să ignore temerile și nesiguranțele unei minore. Și spunem minoră, pentru că Monica Gabor nu avea 18 ani atunci când l-a cunoscut pe miliardarul Irinel Columbeanu, sau când frecventa cluburi nocturne și dubioase.

De data aceasta, nu este vorba de Irinel Columbeanu, nu este vorba despre relații, căsătorii sau vreun scandal care să fi ajuns pe prima pagină a ziarelor. Nu s-a discutat, nu a prezentat interes și controversele pe care le-a stârnit Monica au cam anihilat episoadele dramatice prin care aceasta a trecut. Un episod dramatic și de neșters e și violul.

Ținând cont de Monica-minoră, multe persoane se gândeau la faptul că Irinel Columbeanu a fost primul bărbat din viața ei, dar nu acesta este adevărul. Monica a declarat că și-a început viața sexuală la doar 16 ani, nu a fost decizia ei și nici nu are vreo amintire fericită în legătură cu episodul. Este vorba de o vânzare, de bani și de un cumpărător.

”Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat Monica Gabor.

Episodul s-a întâmplat în 2003 și, deși mulți ar prefera să uite întâmplarea sau să nu discute despre, Monica Gabor aduce amănunte:

”Am fost cazată la Hotel B. (…) şi am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a adăugat modelul.

Se cam contrazic două declarații, date de o singură Monică, cert este un singru lucru: măcar Irinel a fost fidel.

Citește și: Irinel Columbeanu: ”Nu le-am pierdut. Ele m-au pierdut pe mine”

#News