Doi frați, arestați preventiv după ce i-au amenințat cu moartea pe polițiști

Cei doi au provocat scandal şi în sediul poliţiei

Arest
Arest sursa foto pixabay

Doi fraţi din judeţul Constanţa au fost arestaţi preventiv  pentru 30 de zile după ce i-au agresat pe poliţiştii chemaţi să îi liniştească şi i-au lovit, pe unul în zona urechii, iar pe celălalt în abdomen. Cei doi au provocat scandal atât în autospecială, cât şi în sediul poliţiei. Cei doi fraţi i-au ameninţat cu moartea pe cei doi poliţişti, potrivit ziare.com.

Cei doi fraţi, unul de 36 de ani, din Negru Vodă, şi celălalt de 31 de ani, din Albeşti, sunt cercetaţi de procurori pentru agresarea unor poliţişti.

 “La data de 31.08.2023, în cursul unei intervenţii efectuate de un echipaj format din doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Negru Vodă, judeţul Constanţa, la solicitarea prin SNUAU 112 conform căreia numiţii B.G.H. şi B.T.D. se agresează reciproc, cei doi agresori, aflaţi în stare de ebrietate şi având un comportament violent atât verbal cât şi fizic, au început să-i ameninţe pe lucrătorii de poliţie cu acte de violenţă, fiind necesară folosirea de către poliţişti a spray-ului lacrimogen. În timp ce se proceda la încătuşarea lui B.T.D., fratele său B.G.H. s-a îndreptat din spate către agentul de poliţie G.A. şi i-a aplicat o lovitură de pumn în zona urechii stângi şi l-a îmbrâncit, rupându-i poliţistului tricoul uniformei de serviciu în timp ce s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea sa”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. 

În timp ce era încătuşat pe bancheta din spate a maşinii de poliţie, bărbatul de 31 de ani a devenit din nou agresiv şi a lovit cu capul în mod repetat geamul lateral stânga al autospecialei şi l-a spart. 

“Comportamentul deosebit de violent, fizic şi verbal, al celor doi agresori a fost perceput de mai multe persoane aflate în zonă, fiind de natură să producă tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi să inducă un sentiment de intimidare, de nelinişte şi de insecuritate persoanelor prezente”, a mai precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Cei doi au fost duşi la sediul Poliţiei Negru Vodă, aşezaţi pe două scaune în sala de aşteptare,  la scurt timp devenind din nou agitaţi şi i-au ameninţat pe poliţişti cu moartea după ce vor ieşi din puşcărie.“Pe neaşteptate, B.T.D. s-a ridicat de pe scaun şi i-a aplicat o lovitură cu talpa piciorului în abdomen agentului de poliţie G.A. În cursul intervenţiei, agentul de poliţie Z.D. a suferit leziuni la degetele arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi la piciorul stâng, fiind lovit de numitul B.T.D.”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Mesaj RO- Alert după dispariția unei fete de 14 ani împreună cu un băiețel de care avea grijă