Kitty Cepraga a spus „stop” după 15 ani de mariaj

„Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite“

Kitty Cepraga, colegă de clasă cu Nadine, Călin, Alice și mulți alții la „Școala vedetelor” a revenit în atenția reflectoarelor românești după o lungă pauză de prezență în viața mondenă. 

Prezentă în emisiunea lui Măruță, la testul „Spui tot sau îți ia gura foc”, o probă extrem de dificilă pentru cei care nu sunt obișnuiți cu souile extrem de iuți, Kitty Cepraga a spus care au fost cele trei motive pentru care mariajul său cu James Goodwin s-a încheiat, după 15 ani. „Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“, a mărturisit Kitty, cu lacrimi în ochi, dar fără a da prea multe detalii.

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”, a declarat artista, pentru Okmagazine.ro.

Șubrezirea relație a fost vizibilă încă de anul trecut, când din cauza pandemiei, dar mai ales a carantinării, Kitty și fiica sa se aflau în România, în vacanță, în timp ce James rămăsese în Italia.

De altfel, artista a explicat, într-un interviu acordat Okmagazine, că uneori o pauză e bine venită, însă că nu se aștepta ca relația să meargă înspre acest final. „Dacă nu sunt interese comune în ceea ce priveşte viziunea asupra vieţii şi hobby-urile noastre,  traiul  împreună  devine  o  obligaţie socială. Eu consider foarte benefică pauza în cuplurile stabile. Eu sunt pro pasiune, pro iu-bire, pro lipsă de compromis. După aceste luni de pauză, vom vedea dacă mai e pasiune între noi atunci când ne vom revedea. N-am plănuit despărţirea asta, aşa s-a întâmplat. În plus, eu provin dintr-o familie care m-a răsfăţat şi m-a făcut să mă simt privilegiată”, spunea Kitty Cepraga pentru Okmagazin, la acel moment.

Citește și: Nadine a „evadat” din România pentru un an