Florin Călinescu va avea propriul său „Show”

Pe lângă meciurile din Liga 1, pe care le va comenta, Călinescu va fi la „butoanele” unei emisiuni în care se vor îmbina „umorul şi entertainment-ul de calitate”

Florin Călinescu intră „în pâine” de săptămâna viitoare, când își va prezenta propria emisiune la Prima TV, astfel că pauza de după  plecarea de la PRO poate fi declarată ca fiind încheiată. Astfel, de marți până joi, începând cu ora 20.00, pe sticlă se vor îmbina armonios „umorul şi entertainment-ul de calitate”, marca „Florin Călinescu”

Potrivit unui comunicat transmis de actualul post, „Florin Călinescu Show este un pamflet iar comedia şi satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune. Nu vor lipsi nici invitaţii pentru că, rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic. Vor fi şi momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar şi invitaţi cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri”, se arată în respectivul comunicat.

De asemenea, mai spun reprezentanții trustului, Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va și aduce o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii. „Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii  într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât şi în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro”.

Totodată, pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câştigător.

Citește și: Florin Călinescu va comenta meciurile din Liga 1, la Prima TV